dijous, 3 de maig del 2012

Mallot

(En castellano más abajo)
Probike i Cannondale tornen a patrocinar la BPB.
Un any més, la botiga barcelonesa Probike i la casa americana de bicis Cannondale són patrocinadors de la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona "BPB-2012".
A més d'oferir a l'organització ajuda logística, tots els participants rebran aquest magnífic mallot gentilesa de les dues marques.
S'espera la participació de diversos randonneurs del Probike Club a la cita de 600 quilòmetres i 7.500 metres de desnivell, entre ells del Pere Cahué, un dels alma mater de la botiga i que és tot un veterà en aixó de la BPB.
Probike va nèixer a Barcelona l'any 1989 tot coincidint amb el boom de la bicicleta de muntanya a casa nostra. En la seva trajectòria, s'ha caracteritzat per ser una botiga-club organitzant multitud d'activitats esportives i de lleure a més d'altres iniciatives socials. + info a www.probike.es.
Cannondale és una de les empreses més importants del món de la bicicleta. Nascuts als Estats Units el 1971, s'han caracteritzat pel seu esperit innovador en totes les modalitats del ciclisme amb bicicletes i accessoris que cobreixen tots els nivells. + info a www.cannondale.com/esp.
Recordeu que tots els que volgueu participar a la BPB-2012 teniu temps d'inscriure-us fins el proper dilluns 7 de maig a les 24:00 hores. És imprescindible haver completat amb èxit almenys un brevet classificatori de 300 o 400 km durant aquest any 2012.
--------------------------------------------------------------
Probike y Cannondale vuelven a patrocinar la BPB
Un año más, la tienda barcelonesa Probike y la casa americana de bicis Cannondale son patrocinadores de la Ciclomaratón Catalana Internacional Barcelona-Perpignan-Barcelona "BPB-2012".
Además de ofrecer a la organización ayuda logística, todos los participantes recibirán este magnífico maillot gentileza de las dos marcas.
Se espera la participación de varios randonneurs del Probike Club en la cita de 600 kilómetros y 7.500 metros de desnivel, entre ellos de Pere Cahué, uno de los alma mater de la tienda y que es todo un veterano en esto de la BPB.
Probike nació en Barcelona el año 1989 coincidiendo con el boom de la bicicleta de montaña en nuestro país. En su trayectoria, se ha caracterizado por ser una tienda-club organizando multitud de actividades deportivas y de ocio además de otras iniciativas sociales. + Info en www.probike.es.
Cannondale es una de las empresas más importantes del mundo de la bicicleta. Nacidos en Estados Unidos en 1971, se han caracterizado por su espíritu innovador en todas las modalidades del ciclismo con bicicletas y accesorios que cubren todos los niveles. + Info en www.cannondale.com / esp.
Recordad que todos los que queréis participar en la BPB-2012 teneis tiempo de inscribiros hasta el próximo lunes 7 de mayo a las 24:00 horas. Es imprescindible haber completado con éxito al menos un brevet clasificatorio de 300 o 400 km durante este año 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada