dissabte, 12 de maig del 2012

150 ciclistes a la BPB

(en castellano más abajo)

Ja tenim a punt la IV Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona "BPB-2012".

En aquesta quarta edició, uns 150 ciclistes participarem en el recorregut de 600 km i uns 7.500 metres de desnivell el cap de setmana del 26 i 27 de maig.

La participació més nombrosa vé, com és natural, de Catalunya, amb 106 participants. També tenim uns importants grups de la Comunitat Valenciana (14 ciclistes), Madrid (8 ciclistes), Euskadi i Navarra (7 ciclistes) i d'altres llocs com Aragó, Castella-La Manxa i Galícia. Destacar també que hi haurà representació internacional, concretament de França i Itàlia.

Podeu veure el llistat complert a Participa

Durant els propers dies enviarem més missatges a tots els participants per informar-vos de totes les novetats d'aquesta BPB-2012 que ja arriba. També tindreu tota la informació en aquest mateix bloc i a la pàgina de Facebook de la Comissió de Cicloturisme www.facebook.com/cicloturismecat.

Ens veiem a Barcelona el dia 26!!!

-----------


Ya tenemos preparada la IV Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona "BPB-2012".

En esta cuarta edición, unos 150 ciclistas emprenderán el recorrido de 600 km y aproximadamente 7.500 metros de desnivel el fin de semana del 26 y 27 de mayo.

La participación más numerosa procede, como es natural, de Catalunya con 106 participantes. También nos acompañarán importantes grupos de la Comunitat Valenciana (14 ciclistas), Madrid (8 ciclistas), Euskadi y Navarra (7 ciclistas) y de otros lugares como Aragón, Castilla-La Mancha y Galicia. También destacamos que contaremos con representación internacional que llega desde Francia e Italia.

Podeis ver la lista completa en Participa

Durante los próximos días enviaremos más mensajes a todos los participantes para informaros de todas las novedades de esta BPB-2012 que ya llega. También tendréis toda la información en este mismo blog y en la página de Facebook de la Comissió de Cicloturisme www.facebook.com/cicloturismecat.

¡¡¡Nos vemos en Barcelona el día 26!!!


Equip organitzador BPB-2012
Comissió de Cicloturisme, FCC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada