dilluns, 14 de maig del 2012

Donamvida.com patrocina la BPB

(En castellano más abajo)
donamvida.com també estarà present a la BPB-2012

La botiga online donamvida.com també estarà present, una edició més, a la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona “BPB-2012".

Gràcies a aquesta col.laboració, tots els participants podran gaudir de fruita fresca als deu punts de control de la ruta. També tindran l’oportunitat de provar el servei d’enviament a domicili de caixes de fruites i verdures amb un val descompte que se’ls lliurarà a la bossa que rebran amb el dorsal, documentació i altres obsequis.

La botiga online donamvida.com és el resultat d’un projecte impulsat conjuntament per les ensenyes Frescuore i Superverd, oferint una manera àgil i senzilla per realitzar la compra dels productes frescos més habituals. Per aquest canal s’elimina la manipulació dels productes que es realitza a l’establiment i, el més important, al mateix preu i exactament els mateixos productes que es poden adquirir a qualsevol de les 150 botigues obertes al públic i amb les mateixes garanties de qualitat.

Podeu visitar la botiga a la web www.donamvida.com.

---------------------------------------------------------------------

donamvida.com también estará presente en la BPB-2012

La tienda online donamvida.com también estará presente, una edición más, en la Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona-Perpinyà-Barcelona "BPB-2012"

Gracias a esta colaboración, todos los participantes podrán disfrutar de fruta fresca en los diez puntos de control de la ruta. También tendrán la oportunidad de probar el servicio de envío a domicilio de cajas de frutas y verduras con un vale descuento que se les entregará en la bolsa que recibirán con el dorsal, documentación y otros obsequios.

La tienda online donamvida.com es el resultado de un proyecto impulsado conjuntamente por las enseñas Frescuore y Superverd, ofreciendo una manera ágil y sencilla para realizar la compra de los productos frescos más habituales. Por este canal se elimina la manipulación de los productos que se realiza en el establecimiento y, lo más importante, al mismo precio y exactamente los mismos productos que se pueden adquirir en cualquiera de las 150 tiendas abiertas al público y con las mismas garantías de calidad.

Podéis visitar la tienda en la web www.donamvida.com.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada