dissabte, 14 de gener del 2012

IV CICLOMARATÓ CATALANA BPB 2012 - BREVET 600 Km

(En castellano más abajo)
La quarta edició de la Ciclomarató Catalana “Barcelona – Perpinyà – Barcelona 2012” s’organitzarà els dies 26 i 27 de Maig.

La ciclomarató és homologada per l’Audax Club Parisien com un “Brevet de Randonneurs Mondiaux de 600 km”.

La BPB 2012 recorrerà diverses comarques de Catalunya i el Rosselló francès, amb un recorregut de 607 Km i un desnivell positiu acumulat de 7400 m. S’iniciarà al Velòdrom de Barcelona a les 6h 15min del dissabte 26 de Maig, i com a referència de recorregut podem destacar el pas per Mataró, Lloret de Mar, Sant Feliu, La Bisbal, Peralada, Coll de Banyuls, Argelers, Coll de Llauró,Amelie les Bains, Coll d’Ares, Camprodon, Capsacosta, Olot, Coll de Condreu, Roda de Ter, Coll de la Pullosa,Moià, Polinyà i Forat del Vent per entrar a Barcelona amb un temps límit de 40 hores.

La inscripció s'obrirà properament a www.bpb600.cat o bé a www.ciclisme.cat/cicloturisme on també podreu consultar la reglamentació particular de la BPB i el full de ruta amb el quilometratge, l’altitud i els punts de control.

L’organització limita la participació als 350 primers ciclistes inscrits.

La Ciclomarató és oberta a la participació de tot ciclista amb llicència lliurada per qualsevol Federació afiliada a la UCI o bé lliurada per la Federation Française de Cyclotourisme (FFCT) i edat mínima de 18 anys.

S’exigeix com aval esportiu la participació amb èxit, dins l’any 2012 en un Brevet** de 300 o 400 km.

IV CICLOMARATÓ CATALANA BPB 2012 - BREVET 600 Km

La cuarta edición de la Ciclomarató Catalana “Barcelona – Perpinyà – Barcelona 2012” se organizará durante los días 26 y 27 de Mayo.

La ciclomaratón está homologada por elAudax Club Parisien como un “Brevet de Randonneurs Mondiaux de 600 km”.

La BPB 2012 recorrerá varias comarcas de Catalunya i el Rossellón francés, con un recorrido de 607 Km y un desnivel positivo acumulado de 7400 m.Se iniciará en el velódromo de Barcelona a las 6h 15min del sábado 26 deMayo y como referencias del recorrido podemos citar el paso porMataró, Lloret deMar, Sant Feliu, La Bisbal, Peralada, Coll de Banyuls, Argelers, Coll de Llauró, Amelie les Bains, Coll d’Ares, Camprodon, Capsacosta, Olot, Coll de Condreu, Roda de Ter, Coll de la Pullosa, Moià, Polinyà, y Forat del Vent para entrar en Barcelona con un tiempo limite de 40 horas.

La inscripción se abrirá próximamente en www.bpb600.cat o bien en www.ciclisme.cat/cicloturisme donde también se podrá consultar la reglamentación particular de la BPB, con las condiciones de participación, la hoja de ruta con el kilometraje, altitud y los puntos de control.

La organización limita la participación a los 350 primeros ciclistas inscritos.

La Ciclomaratón está abierta a la participación de todo ciclista en posesión de licencia RFEC, de licencia FCC, de otras Federaciones afiliadas a la UCI o bien de la Federation Française de Cyclotourisme (FFCT) y de edad mínima 18 años.

Se exigirá como aval deportivo el haber participado con éxito, dentro del año 2012, en un Brevet** de 300 o 400 Km.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada